Veckans bubblare: "Jamie Lynn Spears graviditet"

jamie
Jamie Lynn är endast 16 år, barn stjärna (känd från nickelodeon men mest känd för att vara Britney Spears lillasyster) hon är bestämd över att hon ska behålla barnet vid så ung ålder. Vad säger vi, världen? Många är emot och antar att hon sabbar en god framtid och helt enkelt bara är allämnt för ung för att kunna ta hand om ett barn, då hon själv är ett barn.
Personligen så tycker jag att det är upp till var och en om vad man vill göra åt en sådan sak, Jamie kanske inte ser det som ett stopp för en god framtid utan kanske mer som ett "golden card" att bli kanske både kändare eller bara för att hon vill och kommer att klara av det.
Jag tycker tjejen är stark som ska fullfölja graviditeten för jag tror att hon kommer att klara det, Vi människor är ju alltid så himla duktiga på att tala om huruvida andra individer skulle klara av saker och ting. Vi vet ju alla att skaffa barn inte bara en liten småsak som man lätt kan bli av med, åh nej det innebär att ägna ett helt liv åt att vara mamma ,"a full time job". jag tycker inte att vi ska yttra oss om hur dåligt det kommer att gå utan att man inser och försöker istället peppa henne till att bli en god moder.  jag ger all credd åt den här tjejen och önskar henne lycka till, hoppas andra också kan göra det!

tala ut

Uttryck din åsikt här:

you're name here:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback