Changes

tråk
Saker och ting förändras, människor förändras och de rätta sidorna stiger fram.

Just nu: Nyss hemkommen från hård fett träning från Gymmet. Nu återstår någon lätt mat bit och lite pluggande inför morgondagens Islam prov.
På fredag åker jag iväg till Stockholm, lite små shopping ska vi allt kunna klämma in.
Har lite planer på att göra ett roligt reoptage. Kanske om vad vi kan hitta i min garerob.
eller kanske vad vi kan hitta i någon annans garderob?
Vem vet. It will be a suprise!

Måste kila!

Take care lovers!

En kletig bild på Fredagens

Klet
Jag ursäktar mig nu för två saker! 1. För en ofräsch bild! Spegeln är skitig! 2. För för lite bloggande men jag har något att skylla på!
Jo mina kära vänner vi håller nu på med ett arbete där vi ska ge ett ryskt barnhem julklappar, det har varit mycket den senaste tiden och tyvärr för lite tid åt bloggande! I fredags hade vi arrangerat ett disco för att bland annat dra in pengar, och nu har jag precis bakat för att sälja fika för att få in mer pengar. Det tar upp tid!
En rolig grej som hände senare i fredags var iallafall att min älskade hade bokat en lyxsvit på stora hotellet, Vi drack champange och åt choklad, badade i jacuzzin (som var inne i vårat hotellrum) och hade det riktigt romantiskt hela kvällen!
Resterande del av helgen har varit lite små lugn men idag har jag jobbat.

Och I promise! Det blir mer bloggande hädan efter det ska jag lova! Jag vill bara dela med mig av de godaste delarna i livet och itne bara skriva eller blogga om små tjaffs för att "fylla ut" kom ihåg att om man väntar på något gott väntar man aldrig för länge!

Take Care lovers!