Sko dig!

shoe
Rea på rean, det gillar vi! eller hur?
Dessa raringar spanade jag in i höstas, då låg priset på 700 riksdaler, jag köpte dom inte. Tur var väll det!
För nu hade dom sjunkit extremt i pris. Fyndade du något på rean?


Ananas lichi

Ananas lichi
Två fräscha och otroligt goda frukter, bäst av allt är att det är nyttigt så man kan synda nästan närsomhelst!
Dessa två speciellt men även granny smith och granat äpplen + mandariner är mina räddningar när söt suget kommer!
Vilken är din favorit frukt?

Helgens kap

Bh
Jag haffade de sista storlekarna, iallafall på trosorna. Så nu är detta underklädes set mitt!
Det är så otroligt läckert, eller vad säger ni? Köpt på H&M och det tog slut lika fort som det kom.


I lovet it!

Bild
Vi låter bilden tala för sig självt!..

Zoe Kravitz

Zoe
Zoe Krativs, bland annat modell men mest känd för att vara hunken Lenny Kravitz dotter. Hon är född år 88.
Hon är så otroligt cool och väldigt snygg. Men visst påminner hon inte lite om Alicia Keys?
Dagen låt: Snoop Dogg - Sensual Seduction

May him rest in peace

Heat
R.I.P Heath Ledger

Heath Ledger hittades igår livlös i sin lägenhet, När ambulansen anlände gav man honom HLR utan framgång han förklarades död på plats. Heath Ledger blev 28 år och lämnade bakom sig sin 2 åriga dotter Matilda, enligt rykten är det en till kotte på väg!?
Heath hann precis göra klart sin filmroll i den nya Batman filmen The Dark Knight där han spelar Joker. Vi har även sett honom i filmer som BrokeBack Mountain, Bröderna Grimm, 10 orsaker att hata dig, Casanova och många fler.

Orsaken var antingen självmord eller överdos.
 

Dagens crave, "Bomber jackan"


Jag är verkligen sugen på att inhandla mig en bomberjacka, dom är riktigt coola!
Snyggt att ha till vardags som till fest!
Båda är från H&M

Accessoar handen


Hand
Och om jag vill ha denna fantastiskt snygga och tidlösa accessoar handen!?

Den ligger högt uppe på min prioriterings lista eller kanske snarare önskelista? Fyller ju trots allt år i mars även fast det är över drygt en och en halv månad kvar.

Frågan är bara vart man får tag på denna glamorösa hand om man bor i Örebro? Finrummet kanske? Får göra lite research tror jag.

En vit hand skulle jag helst vilja ha, men i sånna här fall ska man inte vara kräsen och jag skulle bli glad vilket som!

Visst är den snygg? Love love love it!

Får det lov att vara en fransk manikyr?

Fransk manikyr
Gud vad jag vill förlänga mina svaga, korta naglar och göra en tjusig fransk manikyr! Det får bli nästa mål tror jag!
Ett par vackra och fräscha naglar är så otroligt snyggt!


David Bowie & Queen - Under Pressure

Carolina Gynning

Carolina
verkligen en glamorös bild på Gynning är definitivt inte van vid att se henne så här och jag gillar det (otippat va?!)

Min vision av skolbalen 2008

balen
Jag börjar inlägget åter igen inlägget med att jag bara måste skaffa photoshop! jag blir galen på kvaliten! Nu åter till inlägget:
Med tanke på penga brist (sparar till USA) så har jag inte råd att lägga ut hundra kanske tusentals kronor på bal outfitten så man tar vad man har, Så jag satsar på min svarta kroppsslimmade klänning och lägger till ett par svarta långa handskar för att få den där bal känslan! Frisyren är absolut det viktigaste, jag har så länge velat göra den där typiska Gwen Stefani frisyren men har ALDRIG lyckats, balen kanske blir min chans att få bära upp den (se bilden) då en frisör så klart får fixa det. Självklart ska de röda läppstiftet på och kanske ett par nätstrumpbyxor!
Så vad säger, hur ska ni se ut på balen?

En tee jag sent glömmer

Tee
Vi såg den först på Amy Winehouse och vi föll alla för den. När jag väl hittade en svensk sida som sålde den, så var den självklart slutsåld. Jag är inte alls mycket för sånna här tees, men denna är ju gudomlig och kostade under 200 kronor! Väntar på att dom får in mer på lager *håller tummarna!

Heja Sofie!

Sofie
Jahapp så nu ska alltså Aftonbladet släppa en veckotidning alá Sofies Mode! Ska blir riktigt intressant. Tror den kommer komma ut i en billigare peng eftersom det är en vecko tidning! Sofie är otroligt bra på sin grej!

Kobran

Cobra
Jag har alltid, alltid, ALLTID velat ha en kobra så länge jag kan minnas, de är så läskigt snygga! Nu säljer ja håll i er! Clas Ohlson Kobran i modernare tappning utrustad med nummervisare och den kommer ut i rött och svart.

Denna blir din för ynka 495 :-

Frågan är om man egentligen hellre vill ha den gammla klassiska, men ibland får man ta vad som erbjuds!

Den är ju trots allt riktigt snygg!

Knepigt Hilary Swank

Hilary
Hilary Swank på Armanis vår/sommar visning för haute couture 2008. Knepigt val av klänning, jag skulle endå inte vilja påstå att den var helt åt skogen. En finurlig klänning helt enkelt!

Knepigt?

tanke

Efter inlägget om att självsvälta så har jag fått både positiva men även mycket negativa komentarer. det var inte oväntat, vad jag inte riktigt förstår är att folk måste skriva att jag antagligen är tjock, avundsjuk har stav problem och liknande. Jag vet inte vad de får ut av det, det är som om att de själva är människor som kanske sitter i den sitautionen och inte tog inlägget som något positivt eller som en tankeställare utan snarare blev jätte sura och skit upprörda och gjorde det till något negativt. Klart vi alla kan inte tycka och tänka på samma sätt och vi har våra egna värderingar. Jag vill bara förmedla att jag menar INGET ILLA med inlägget utan bara tvärt om. det är svårt att förklara poängen några förstår, andra inte. Jag försöker inte övertala någon anorektiker att tänka om jag vet att det är helt uteslutet så det är inte fallet. En anorektiker är sjuk. Jag talar till de som har värderingar, som kanske äter och är till viss del friska men som endå låter dessa sjuka bilder om hur en ung kvinna ska se ut och låta dom ta över deras vardag, Som får dom att känna sig "stora och tjocka" när fallet inte är sådant. Jag vet helt och hållet vad jag skrivit så jag är varken efterbliven eller dum vilket är onödigt sagt. Jag tvingar ingen att ha mina och mina vänners värderingar men jag tycker inte ni behöver skriva nedlåtande kommentarer.

Ätstörningar, ämnet som aldrig slutar uppröra mig.

Starve
Jag vill att ni tittar på den här pojken, titta noga och länge, även om ni lider och vill vända bort blicken. Se på hans tomma blick och hur hans kropp hungrar efter mat. Han kan dö när som helst, han ser redan död ut för mig! hur kan han fortfarande leva? Han måste vara otrolig kämpe! Tänk hur mycket denna vackra pojke lider. hemska tanke. verkliga tanke. Jag vill med bilder som denna ställa er mot vägen, ja ni som kanske inte står för att ni har ätstörnings problem fast ni har det, För vad då ni spyr ju inte efter varje måltid och ni äter ju sallad och dricker ju upp alla 3 bantningsdietesdrycker som ni ska göra vajre dag så ni kan ju knappast ha en ätströning, bara för att ni räknar kalorier och hoppar över lite måltider en dag och skippar en krogen runda eller en mys kväll med tjejerna gör det ju inte er till några ätstörningoffer? eller? Det kanske är dags för er att tänka om nu för ni är offer! ni är slavar under maten, ni har INGEN kontroll. Ni är team skinny-half-dead Nicole Richie än team healthy-happy-alive Nicole Richie, När ni för dom tankarna är det precis likadant som att hålla upp händerna för svältande barn i Afrika, Ni tror att det inte är någon skillnad men jag är ledsen det är exakt samma sak! Bara att ni och alla andra ätströningsoffer har maten framför er, vart ni än går så finns den överallt! Endå nekar ni den, det gör mig oerhört upprörd. Jag vet att ni alla är bra tjejer, ni vill gott, ni har drömmar och mål i era liv, det har vi alla. Men att leva i en ständig vardag där utseendet och maten konstant är ur vägen så kommer ni inte kunna utnyttja era liv till fyllo, tro mig. Inbilla er inget annat, För då ljuger ni för er själva. Jag tycker att en människa absolut kan vara sund och träna och sträva efter ett mål att gå ner i vikt eller bli smalare och fastare, men ni mina vänner, erat mål är att vara storlek 28-30 (xxxxs), erat mål är inte att vara smal och sund utan det är att bli smalast i klassen, smalast i familjen, smalast i staden, smalast av alla! Och ni förstår kanske inte och vet det inte riktigt själva, men ni gör om era kroppar från kvinnliga och formiga till en kropp som sitter på ett barn, ni vill se ut som små flickor eller som en smal pojke/man. ni sätter INGA gränser. och tro mig ni kommer ALDRIG bli nöjda för man kan alltid vara smalare, jag menar när man trodde man hade sett allt så ser man en bild som denna så JA man kan ALLTID bli smalare. Min enda fråga är nu, Är detta vad ni verkligen vill? och i såfall kanske ni ska tänka om, istället för att köpa dyra bantingsdrycker eller lägga ner pengar på utseendet, Inkassera då hellre i en psykolog och det är inget fel med det för ni har en snedbild i era huvuden och den kommer med eller utan mat att äta upp er...

Take care lovers!

En liten beställning från Cocoo

Cocoo
Det som är så bra med Cocoo är att det inte bara är billigt, de bjuder ju på frakten också! Är supernöjd över mitt köp!
Slutsumman blev 145 :-

Jag jobbade på Idrottsgalan

Idrottsgalan
Det var otrolig tkul att jobba på idrottsgalan, speciellt då man sprang på alla kändisar var och varannan minut, Våran loge låg precis bredvid Johan Rehberg (Persey, Farbro Barbro), Babben (Parlamentet), Claes Malmberg (Lotta på Bråkmakargatan, parlamentet) och några fler. Stötte på Anders Ekborg, Karolina Kluft, Charlotte Kalla, Gunde Svan, Kajsa Bergqvist, Prins Carl Philip och många fler.
En jätte rolig erfarenhet som jag gärna gör om!

Lindsay Lohans nya?

Lohan
På något sätt hoppas jag att det inte är hennes nya frisyr utan en peruk, för hon lyckas inte bära upp denna frisyren. Det ser bara konstigt ut!

Gissa vem som vaxar mustaschen?

Mariah

Amy Winehouse nya frisyr

Amy
Något jag verkligen ogillar är när man tror att om man väller i massa blekningsmedel i ett svart hår så blir det blondt. nej nej nej! Det blir gul-orange-vitt PLUS att du tappar massa hår. Sen ska Wino vara svarthårig, det är hennes grej!

Och sämst klädd kvinna 2007 går till:

Vic
Enligt Mr Blackwell så toppar Victoria Beckham värst klädd 2007 listan, hon ligger alltså över Britney Spears och Kelly Clarkson!? fråga mig inte varför, antingen är gubben helt ute och cyklar eller så har han väldigt goda skäl.

Mr Blackwell's top 10 worst dressed women of 2007
:
1. Victoria Beckham
2. Amy Winehouse
3. Mary Kate Olsen
4. Fergie
5. Kelly Clarkson
6. Eva Green
7. Avril Lavigne
8. Jessica Simpson
9. Lindsay Lohan
10. Alison Arngrim

Hey ya'll

Hey ya'll
Jag har otroligt länge velat ha en skinnkjol, fake eller äkta det har alltid kvittat. Gina tricot hade en liten budget variant som blev min nu på rean för ynka 99 riksdaler. Problemet: Ja jag får på mig den, men rumpig som jag är så är det gränsfall att få på sig den, har redan nu en 40 i strl men en 42 hade nog varit bäst. I min familj är vi väldigt kurviga, speciellt där bak, men vi får se om problemet kan lösas eller om denna underbara kreation blir hängandes på galjen resten av sitt liv.

Är "less is more" ett minne blott?

Fjäder
Här har ni en av 2008 nya make up trend, "feather eye lashes". Vi har i alla år endast sett modeller bära upp dom, men nu är det dags för det vardagliga folket att bjuda in dessa fjäder liknande ögonfransarna till sminkboxen. jag vet inte riktigt, det känns lite väl faktiskt, kan vara kul till maskerad eller dylikt men annars så förstår jag inte riktigt kruxet. Du kan köpa dom på make up store och de kommer säkert komma att få tag på i enkla affärer som H&M och liknande. det skulle iallafall inte förvåna mig.
Nej hör ni, jag står nog kvar vid ord språket less is more.

www.cocoo.se

Cocoo.se
Cocoo.se är en ganska så ny webshop som erbjuder dig asseccoarer i alla dess färger och forme., men vad gör denna sida så speciell? Jo de ser till att du kan hänka på de senaste trenderna och bära acessoarerna kändisarna använder till budget priser!
Super bra sida med otroliga fynd!

En våldtäcksman talar ut..

Tito

"Svenskarna är de mest rasistiska som finns, det här landet tål inte svartskallar och jag är en av dem. Jag blir äcklad av att äta svensk mat, jag vill inte ha något från det här landet, När den här vidrigheten är över tänker jag kalla till presskonferens så alla kan se hur jag bränner mitt pass och ber alla svenskar dra åt skogen"

Detta var de orden världsartisten Tito Beltran sa i en intervju till aftonbladet, Orsaken? Han sitter i häktet på grund av våldtäktsanklagelser.

Jag blir sur, upprörd och minst sagt riktigt jävla förbannad! Jag finner knappt tillräckligt med ord och det blir svårt att utveckla det jag känner inom mig.

Den här mannen, som har anklagats för en rad olika sexuella övergrepp på både barn och kvinnor, som idag har suttit i häktet i en månad (enda tills rättegång), Han ger sig själv rätten att kalla oss vidriga? VI, VIDRIGA? Åh nej, det är inte lätt att hålla sig lugn, jag blir riktigt förbannad!

Ursäkta mig men detta är så otroligt typiskt Sverige, vi tar emot väldigt många utlänningar varje år, tro mig det gör mig inte ett dugg, det känns bra att vi är ett land som öppnar oss för att hjälpa andra men hur länge ska vi ta emot denna skit om hur rasistiska vi är? Åter och åter igen blir vi kallade för rasister i alla lägen, snälla han sitter väll för fan inte i häktet för att han är utländsk? Han sitter för guds skull i fängelset för att han har våldtagit en kvinna! Men nej, nu är han offret vi ska tycka synd om, glöm allt om våldtäkten och de sexuella övergreppen, en utlänning sitter i häktet och vi behandlar honom illa.

Jag blir illamående. En sån här människa kan fara och flyga så långt från Sverige han bara kan.


Jag blir så jävla upprörd.


 

Dagens dilemma: Heidi Klums tuttar

Heidi

Jag vet det är larvigt, dumt och egentligen jävligt ointressant. Men seriöst börjar inte tankarna flöda när man ser såna här bilder? Mitt problem är bara att på bilden till vänster ser Heidi helt platt ut (det skulle alltså kunna vara mina tuttar!) och detta är den enda bilden hon ser så där plattbröstad ut. Jag menar hennes bröst ser idag ut att vara jädrans äkta (visst vill man klämma lite?) Man kan faktiskt se skillnad på ett par sillisar och äkta vara (sillisar är trots allt stenhårda och står rakt ut) Heidis ser mjuka ut. Kanske det här är svaret: på bilden till vänster var hon ung och outvecklad, sen växte hon till sig och likaså brösten, hon födde tre barn och tuttarna fylldes med bröst mjölk, Kan detta vara en logisk förklaring?

Och ja jag vet, det är inte mycket till liv man har om man skriver ett sånt här inlägg, men jag måste bara få veta. Åtminstone grubbla, det gör nog ni med!?


 

Ken Ring - Kelian


Okej, svensk rappare, lite halvrolig text, men griper den inte tag lite grand om hjärtat?!
Så underbart vackert av en fader att göra en låt om hur mycket han älskar sin son!

Katie & den nya trenden går hand i hand

Katie

Vi hade trenden en stund i slutet av nittiotalet och i början av tvåtusen talet, sen la vi den vid sidan om, ja det sneda axelbandet. Jag är inte så mycket för det när det kommer till vardags, men fint festklädd så ser det otroligt elegant ut. Jag hissar trenden! Vad gör du?

Adrien Brody & Elsa Pataky är mitt nya favorit par

adrien

När jag ser dom tillsammans glömmer jag allt som har med Beckhams att göra, de är varken over the top eller för lite. Fantastiskt fint par, de bara skiner!

Intimately by Beckhams

Posh


Alla talar om Britney!!

Brit
Ni kanske hörde om vad som hände i Torsdags kväll? Om inte, lite kortfattat: Brittan vägrade lämna över sina barn till kevins (faderns) bodyguard och bröt samman, ambulanser, brandkår och ett gäng polis bilar kom till plats och även lika så Kevin Federline Himself. Är det snart dags att hjälpa denna förvirrade själ? Hela världen tittar på men ingen agerar, alla bara hånar och slänger mer skit än någonsin. Jag kan ärligt säga att jag tycker synd om henne, trots allt är hon bara en människa av kött och blod precis som du och jag. Jag har sagt det förr och jag säger det igen "vi människor är så duktiga på att döma andra".
Så illa som det gått för henne nu så kanske det snart leder till självmord eller liknande, en helt ny Anna Nicole Smith såpa, är det bara jag som ser reprisen? Kan ingen stoppa detta innan människan kanske tar det steget. En mycket välkänd spåman, Proffessor Antonio Vazquez Alba har tidigare förutspått att Hilary Clinton skulle komma med i presidentvalet (där hon står idag är) och han har nu spått att Britney Spears kommer att försöka ta sitt liv under 2008, man kan ju tro bäst man vill på om detta kommer ske eller inte, men det är en gissning man kan göra utan att höra en spåman säga det.

Sorry for keeping you waiting..

Sälen
Har inte bloggat på ett tag, MEN detta beror endast på att jag varit i Sälen men nu är jag tillbaka!