Dumb acts out Dumber!!!

DUmber
Att vara så ytlig som i dagens samhälle, att till vardagsmat operera brösten större är för mig bara ren idioti. det finns så klart vissa undantag. Men vad är det som pushar en till att trycka in något hår och främmande i sin kropp? När man från början inte ville bli dömd för sitt utseende, till att vilja bli dömd för sitt utseende? Bröst är kvinnligt svar ja, men det är inte de som styr faktorn till att vi är kvinnor. Sak samma nu till sjävla rubriken! Heidi Montag, vad är det för människa egentligen? I en intervju med US weekly sa hon att hon hellre dog än att hon fick ha sina silikon upp pumpade bröst, "...surgery is a very big deal. Right before I went in, I was like, What if I don't wake up? Oh, this is scary. Then I thought, I don't care. If I don't wake up, it's worth it."
fan vilket rövhål! Till er som är så ytliga att ni hellre dör än få se ut som barbie, sök hjälp för guds skull! Jag kan knappt tycka synd om er.
Lär er acceptera er själva som ni är. Plastikkirurgi kommer aldrig göra er lyckliga. problemet sitter inte i brösten, det sitter i huvudet.
 

tala ut
Postat av: josss

instämmer! totalt


Uttryck din åsikt här:

you're name here:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback